• banner beeld beeld3 Maison et Objet
  • beeld12 all you need is less beeld20
  • beeld5 banner beeld manequens
  • Retail presentation boston Maison et Objet warenhuis wand banner beeld beeld12 beeld10 banner beeld beeld3 brievenbus roze

BIEN nieuws
opening Hudson’s Bay

open, transparant en toegankelijk

IMG_6522

Vandaag was de opening van het eerste Hudson’s Bay warenhuis in Nederland. Met Amsterdam als eerste in een reeks van in totaal 10 warenhuizen.

BIEN was er bij, samen met de Telegraaf. Het is open, licht en transparant waar recht is gedaan aan de authenticiteit en het karakteristieke van de panden. Dames mode, met name lingerie, heeft een spannende mix aan merken. Gepresenteerd op divers meubilair en toch een geheel. Zowel bij de dames en heren vind je een kapper van Aveda en je kunt bij Denim City je broek laten vermaken en customizen. De herenmode mist het niveau van de dames en wonen.

IMG_6525
IMG_6498
IMG_6496
IMG_1568

Opvallend en een gemiste kans, is het gebrek aan food & horeca. In een tijd waarin eten zo centraal staat, is Ron Blaauw niet toegankelijk genoeg met een balie onderaan de roltrap.

Door de presentatie met echt goede verlichting komen de producten mooi uit. Hier zijn vakmensen aan het werk geweest.

Met deze merkenmix en dit prijsniveau, is Hudson’s Bay een toegankelijk warenhuis met niveau. De eigenheid zal nog moeten groeien de komende tijd.

Lees het gehele artikel hier.

IMG_6538
IMG_6512
Sabien Duetz

Ook met Bien winkels bezoeken?
Neem dan contact op met BIEN. Bel 06 54 79 54 60 of stuur direct een mail