Simpel en goed
Flexibel en snel

  • banner beeld beeld3 banner beeld
  • banner beeld banner beeld fluo kledinghangers
  • beeld5 banner beeld banner beeld
  • beeld10 beeld22 beeld9 Maison & Objet poster banner beeld Banner beeld beeld1 Retail presentation boston fluo kledinghangers

BIEN Team

Het BIEN team is een klein en flexibel team van specialisten. Afhankelijk van de opdracht groeit, krimpt of verandert het.

De klant is onze partner en onderdeel van ons team. Dat is wat deze tijdgeest vraagt, snel, slim, kwalitatief, praktisch en flexibel.

BIEN werkt in kwalitatieve teams

Bien Twittert

Hoe werkt BIEN?

BIEN werkt nauw samen met andere partijen en de klant om zo flexibel en vernieuwend mogelijk te zijn om te komen tot het perfecte eindresultaat.

Iedere klus vraagt om een nieuwe benadering.

BIEN Innovation team
Sabien Duetz
bank
Kantoor

BIEN‘s ervaring

Sabien Duetz, founder van BIEN, werkte als inkoper en inkoopmanager bij diverse retailers. En heeft ervaring met de opzet van assortimenten, merkportfolio’s en private labels. Als manager verkoop in het runnen en opzetten van winkels. Als design, concept- en innovatiemanager in het richting geven aan design en innovatie door steeds nieuwe concepten te ontwikkelen en te realiseren. Door het samenbrengen van creatie en commercie komt BIEN van inspiratie naar innovatie naar implementatie. Van A tot Z.

Ook benieuwd hoe wij samen kunnen werken?
Neem dan contact op met BIEN. Bel 06 54 79 54 60 of stuur direct een mail

bordjes
HL060217_762_LR

BIEN knows retail, met meer dan 20 jaar ervaring in de retailsector.

BIEN Innovation team

van links naar rechts
Sylvie – productontwikkeling, Ria – interieurarchitect, Sabien – founder & eigenaar BIEN, Niki – junior creatief strateeg, Peter – visual merchandise, Monique – analyist, Maaike – copywriter

BIEN champagne
HL060217_545_LR

“Je kun het maar beter leuk hebben”