Simpel en goed
Flexibel en snel

  • banner beeld Rotterdam Partners, Rotterdam Shop, retaildesign, retailconcept banner beeld
  • beeld12 beeld9 beeld10
  • beeld2 sushi socks beursstand wit design
  • banner beeld beeld3 Maison et Objet brievenbus roze Rotterdam Partners, Rotterdam Shop, retaildesign, retailconcept beeld9 beeld10 beeld8 banner beeld

BIEN Team

Het BIEN team is een klein en flexibel team van specialisten. Afhankelijk van de opdracht groeit, krimpt of verandert het.

De klant is onze partner en onderdeel van ons team. Dat is wat deze tijdgeest vraagt, snel, slim, kwalitatief, praktisch en flexibel.

BIEN werkt in kwalitatieve teams

Bien Twittert

Hoe werkt BIEN?

BIEN werkt nauw samen met andere partijen en de klant om zo flexibel en vernieuwend mogelijk te zijn om te komen tot het perfecte eindresultaat.

Iedere klus vraagt om een nieuwe benadering.

BIEN Innovation team
Sabien Duetz
bank
Kantoor

BIEN’s ervaring

Sabien Duetz, founder van BIEN, werkte als inkoper en inkoopmanager bij diverse retailers. En heeft ervaring met de opzet van assortimenten, merkportfolio’s en private labels. Als manager verkoop in het runnen en opzetten van winkels. Als design, concept- en innovatiemanager in het richting geven aan design en innovatie door steeds nieuwe concepten te ontwikkelen en te realiseren. Door het samenbrengen van creatie en commercie komt BIEN van inspiratie naar innovatie naar implementatie. Van A tot Z.

Ook benieuwd hoe wij samen kunnen werken?
Neem dan contact op met BIEN. Bel 06 54 79 54 60 of stuur direct een mail

bordjes
HL060217_762_LR

BIEN knows retail, met meer dan 20 jaar ervaring in de retailsector.

BIEN Innovation team

van links naar rechts
Sylvie – productontwikkeling, Ria – interieurarchitect, Sabien – founder & eigenaar BIEN, Niki – junior creatief strateeg, Peter – visual merchandise, Monique – analyist, Maaike – copywriter

BIEN champagne
HL060217_545_LR

“Je kun het maar beter leuk hebben”