• beeld5 beeld2 banner beeld
  • Retail presentation boston beeld3 beeld23
  • banner beeld beeld20 beeld27
  • banner beeld brievenbus roze fluo kledinghangers Maison & Objet poster beeld12 Banner beeld beeld9 Maison et Objet beeld20

Kievit Friesland Campina

Wereldwijde draagkracht

  • brand positioning
    business strategy
    portfolio structure

De uitdaging

Een unieke merkpositionering wereldwijd met ruimte voor lokale business plus een heldere en eenvoudige structuur voor ons product portfolio.

Wat deed BIEN daar?

In 3 blokken: een kick-off, een 2-daagse workshop en een wrap-up heeft BIEN samen met Bearingpoint de boel flink losgeschud en de verschillende disciplines met elkaar in verbinding gebracht. We stimuleerden hen met nieuwe ogen te kijken naar de sterk en snel veranderende markt wereldwijd. Door de teams van sales, innovatie en marketing samen in spelvorm de waarden van Kievit te laten bepalen.

value game Friesland Campina Kievit
values FC Kievit

BIEN nam de groep mee naar het ZiN Inspiratielab van Sligro waar we naast de brute feiten en strategische discussie ook hun product: melkpoeder, op allerlei diverse manieren herontdekten. Een zeer inspirerende omgeving waar de zintuigen op alle manieren geprikkeld worden. Een mix van confronteren en inspireren.

IMG_7736
IMG_4346
Schermafbeelding 2019-04-23 om 10.07.02

Kievit opereert voornamelijk B2B, maar om grip te krijgen op de ‘consumer needs’ bezochten we samen met de teams de Jumbo Foodmarkt. Door te kijken naar de eindconsument werd duidelijk waar hun B2B klanten behoefte aan hebben in ingrediënten van melkschuim en melkpoeders.

Kievit FC
Friesland Campina Kievit

‘Our insight in global market trends creates opportunity to innovate’

experience ZiNspiratielab_blur
IMG_7067
Sabien Duetz

Ook met nieuwe ogen naar jouw business kijken?
Neem dan contact op met BIEN. Bel 06 54 79 54 60 of stuur direct een mail